zlostavljanjeplakat
zloSTavljanje 2015
02/05/2015
22:00
Split
Kocka
Google Map

2.5. 2015. / SUBOTA

ZloSTavljanje: DUNKELNACHT, EINSICHT, JE + BLACK CULT

Posljednje ZloSTavljanje u sezoni Vam donosi pravi BLACK METAL spektakl!!! Iz Francuske nam dolaze čak tri vrhunska benda koji su trenutno na turneji po Europi, a kao specijalni gosti te večeri nam dolaze Black Cult iz Rijeke.

Od našeg omiljenog DJ Were ovog puta očekujte prigodnu beskompromisnu playlist-u!!!

DunkelNacht nastaje davne 2004. godine, dosad je snimio dva split izdanja i dva albuma, od kojih je drugi album “Revelatio” objavljen 2014. godine i predstavlja vrhunac dosadašnjih ostvarenja grupe. / (Black Metal, Death Metal, Extreme Metal / Lille (France) / Alkmaar (Netherlands)

Einsicht je istinski black metal bend sa širokim spektrom glazbenih utjecaja, i netipičnom pjevačicom Spleen, koja je i osnovala bend 2009. godine. Njihov zvuk se može opisati i kao sonični napad na psihu pojedinca. / (Dark Metal / Belfort France )

JE su francuski projekt nastao 2006. godine stvoren je kao pogon za izražavanje sirovih emocija. Glazbeno gledajući, JE se kreće u domeni suicidalnog post black metala. / (Post Black Metal / Depressive Suicidal Black Metal / France)

Black Cult je bend nastao 2013. godine okupljanjem već poznatih velikana scene, članova bendova poput Castrum, Unholy Inqusition, Gorthaur’s Wrath, Czaar, Ashes you leave… Bend je snimio i odličan prvi album ‘Neo-Satanism’ koji će ovom prilikom predstaviti splitskoj publici uz specijalan scenski nastup. / (Black Metal / Rijeka)

Ovo je događaj kakvog u klubu već dugo nije bilo!!!! Ne propuštajte!!!!

START: 22:00 H
UPAD: 20 <23:00> 30